Airless latex spuiten

Wilt u uw woning in een specifieke kleur naar keuze af laten werken? Maak gebruik van Airless latex spuiten voor uw wanden en plafonds. We werken de pleisterlaag van uw glad pleisterwerk af met onze Airless Latex Spuit, voor het kwalitatief hoogst mogelijke afwerkingsniveau. We spuiten de afwerking onder hoge druk gelijkmatig op de ondergrond, waarmee we zorgen voor een super strakke afwerking van het geheel. Bovendien heeft u op deze manier geen last van de structuur die een kwast of roller achter zal laten op de wand of het plafond, ondanks de kundigheid van de vakman.

Airless latex spuiten met afbouwgarantie

Stuc Company biedt u NOA-Afbouwgarantie, wat betekent dat u kunt rekenen op goede algemene consumentenvoorwaarden, zodat u het werk volledig naar wens kunt laten afronden. We maken duidelijke afspraken over de aanvang en oplevering van de werkzaamheden en zullen de werkplek goed afdekken en de ondergrond voorbehandelen. We zorgen met het Airless latex spuiten graag voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking van uw wanden en plafond.

Wilt u meer weten over het Airless latex spuiten, of een offerte aanvragen voor deze werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen u er graag meer over.

vrijblijvend contact

Vakmanschap

Stuc-Company is een traditioneel stukadoorsbedrijf, waar u kunt rekenen op het ware vakmanschap. We beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en zijn o.a. gespecialiseerd in renovatie, restauratie en nieuwbouwprojecten in de regio Haarlem en omstreken. Al onze stukadoors zijn in het bezit van vakdiploma’s. Kortom voordelig stukadoorswerk van hoge kwaliteit, waar u jarenlang plezier van heeft.

NOA afbouwgarantie noa stucadoor afbouw garantie