Glad pleisterwerk

Kiest u voor glad pleisterwerk? Wij werken uw muur of plafond af met een dunne laag gips. We werken deze laag spiegelglad voor u af en zorgen daarmee voor een hoogwaardige afwerking voor uw woning. Glad pleisterwerk zorgt voor een modern en strak design binnen uw interieur.

Modern en strak design met glad pleisterwerk

Wij werken met professionele materialen, maar kunnen u het glad pleisterwerk desalniettemin tegen een scherpe prijs aanbieden. Wij beschikken over 15 jaar aan ervaring en zorgen altijd voor een nette en schone oplevering. We lopen de wanden na oplevering van het werk graag nog eens met u langs, om er zeker van te zijn dat het glad pleisterwerk volledig naar wens is.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van glad pleisterwerk? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

vrijblijvend contact

Vakmanschap

Stuc-Company is een traditioneel stukadoorsbedrijf, waar u kunt rekenen op het ware vakmanschap. We beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en zijn o.a. gespecialiseerd in renovatie, restauratie en nieuwbouwprojecten in de regio Haarlem en omstreken. Al onze stukadoors zijn in het bezit van vakdiploma’s. Kortom voordelig stukadoorswerk van hoge kwaliteit, waar u jarenlang plezier van heeft.

NOA afbouwgarantie noa stucadoor afbouw garantie