Garantie en kwaliteit stucwerk

Stuc Company heeft garantie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij werken uitsluitend met goed opgeleid en ervaren personeel. U kunt rekenen op een efficiënte manier van werken, volledig volgens de algemene consumentenvoorwaarden voor een afbouwbedrijf. Bent u niet tevreden met het resultaat van de werkzaamheden, of heeft u vragen? Dan kunt u dankzij de NOA-Afbouwgarantie altijd bij ons terecht.

NOA-Afbouwgarantie

We bieden u NOA-Afbouwgarantie, op basis van ons lidmaatschap van deze ondernemersvereniging. Dit betekent dat u met eventuele vragen of klachten direct bij ons terecht kunt. Daarnaast staan wij voor een topproduct tegen een eerlijke prijs. We werken met de best mogelijke materialen en zijn trots lid van het Neerlandsch Stucgilde. Wij gaan voor 100% tevredenheid van u als klant, door pure kwaliteit en een uitstekende garantie.

vrijblijvend contact

Vakmanschap

Stuc-Company is een traditioneel stukadoorsbedrijf, waar u kunt rekenen op het ware vakmanschap. We beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en zijn o.a. gespecialiseerd in renovatie, restauratie en nieuwbouwprojecten in de regio Haarlem en omstreken. Al onze stukadoors zijn in het bezit van vakdiploma’s. Kortom voordelig stukadoorswerk van hoge kwaliteit, waar u jarenlang plezier van heeft.

NOA afbouwgarantie noa stucadoor afbouw garantie