NOA-Afbouwgarantie

stucgilde

Stuc Company is lid van de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven. Deze vereniging richt zich op de particuliere markt en biedt u een grote mate van vertrouwen en zekerheid. Dankzij de NOA-Afbouwgarantie kunt u rekenen op de voltooiing van uw stucwerk, zelfs bij problemen met uw specialist.

Uitstekende consumentenvoorwaarden

Bedrijven die u de NOA-Afbouwgarantie bieden hanteren de algemene consumentenvoorwaarden van het afbouwbedrijf. We verstrekken een garantie op het werk, accepteren de geschillenregeling van de stichting Geschillen Commissie en geven een nakominggarantie af. Dit betekent voor u dat we onze afspraken altijd nakomen en u uitstekend van dienst zullen zijn.

vrijblijvend contact

Vakmanschap

Stuc-Company is een traditioneel stukadoorsbedrijf, waar u kunt rekenen op het ware vakmanschap. We beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en zijn o.a. gespecialiseerd in renovatie, restauratie en nieuwbouwprojecten in de regio Haarlem en omstreken. Al onze stukadoors zijn in het bezit van vakdiploma’s. Kortom voordelig stukadoorswerk van hoge kwaliteit, waar u jarenlang plezier van heeft.

NOA afbouwgarantie noa stucadoor afbouw garantie