Ornamenten en sierlijsten

Laat uw plafond of muur verfraaien met klassieke of moderne ornamenten, eventueel in combinatie met een sierlijst. U zorgt voor een luxe uitstraling van uw woning, op basis van onze uitgebreide mogelijkheden. Maak gebruik van diverse prefab decoraties, of laat een exclusief met de hand vervaardigde sierlijst of bijzonder ornament creëren. Onze uitgebreide vakkennis en ervaring zorgt voor prachtige ornamenten en sierlijsten, voor de afwerking van uw wand en plafond.

Ornamenten en sierlijsten van ervaren vakmensen

Profiteer van de vakkennis en ervaring van onze specialisten, waardoor ze uw ornamenten en sierlijsten kwalitatief uitstekend kunnen aanbrengen. Laat u adviseren over de grootte van de sierlijst of het motief dat het best aansluit bij de uitstraling die u voor ogen heeft. Wij werken uitsluiten met goed opgeleid en ervaren vakmensen.

Wilt u meer informatie over onze ornamenten en sierlijsten, of direct een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

vrijblijvend contact

Vakmanschap

Stuc-Company is een traditioneel stukadoorsbedrijf, waar u kunt rekenen op het ware vakmanschap. We beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en zijn o.a. gespecialiseerd in renovatie, restauratie en nieuwbouwprojecten in de regio Haarlem en omstreken. Al onze stukadoors zijn in het bezit van vakdiploma’s. Kortom voordelig stukadoorswerk van hoge kwaliteit, waar u jarenlang plezier van heeft.

NOA afbouwgarantie noa stucadoor afbouw garantie