Over ons

Stuc-Company is een traditioneel stukadoorsbedrijf, waar u kunt rekenen op het ware vakmanschap. We beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in renovatie, restauratie en nieuwbouwprojecten in de regio Haarlem en omstreken.

Woningcorporaties, aannemersbedrijven en particulieren

We werken voor bijvoorbeeld woningcorporaties, aannemersbedrijven en particulieren. We stellen uw wensen centraal en vullen dit aan met onze kennis van zaken en uitgebreide ervaring. Op die manier werken we toe naar stukadoorswerk van hoge kwaliteit, waar u jarenlang plezier van heeft. We werken aan alle voorkomende stukadoors werkzaamheden voor binnen en buiten.

Neerlandsch Stucgilde

Sinds februari 2013 zijn we met gepaste trots aangesloten bij het Neerlandsch Stucgilde. We hebben de kwalificaties voor de titel Meester Stukadoor behaald, waardoor we nu gecertificeerd zijn voor het werken aan monumentale gebouwen. We kunnen restauraties uitvoeren en daarmee zorgen voor het benodigde herstel.

Bovendien zijn al onze stukadoors in het bezit van de verschillende vakdiploma’s. U kunt rekenen op vakkundige stukadoors die dankzij hun uitgebreide ervaring als geen ander weten hoe ze u goed van dienst kunnen zijn. Lees meer over onze diensten, of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen.

vrijblijvend contact

Vakmanschap

Stuc-Company is een traditioneel stukadoorsbedrijf, waar u kunt rekenen op het ware vakmanschap. We beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en zijn o.a. gespecialiseerd in renovatie, restauratie en nieuwbouwprojecten in de regio Haarlem en omstreken. Al onze stukadoors zijn in het bezit van vakdiploma’s. Kortom voordelig stukadoorswerk van hoge kwaliteit, waar u jarenlang plezier van heeft.

NOA afbouwgarantie noa stucadoor afbouw garantie