Raapwerk

Raapwerk staat voor het vlak en strak afwerken van kromme, grove en afgebikte muren. We zorgen voor een afwerking met gips of een cement gebonden mortel en zorgen voor een specie laag dikker dan 1 centimeter. Het raapwerk kan uitstekend dienen als basis voor een verdere afwerking, bijvoorbeeld wanneer u zoekt naar een ondergrond voor tegelwerk dat u aan wilt (laten) brengen.

Raapwerk in de badkamer

We zorgen met raapwerk voor een gladde ondergrond, die u kunt afwerken op de manier die u wenst. Daarnaast zorgt het gips waar we mee werken voor een vochtregulerende werking. Het is in staat om vocht op te nemen en dit op een later moment weer af te staan. Dankzij het wat dikkere materiaal kunt u er met name in de badkamer uitstekend gebruik van maken.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van raapwerk? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

vrijblijvend contact

Vakmanschap

Stuc-Company is een traditioneel stukadoorsbedrijf, waar u kunt rekenen op het ware vakmanschap. We beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en zijn o.a. gespecialiseerd in renovatie, restauratie en nieuwbouwprojecten in de regio Haarlem en omstreken. Al onze stukadoors zijn in het bezit van vakdiploma’s. Kortom voordelig stukadoorswerk van hoge kwaliteit, waar u jarenlang plezier van heeft.

NOA afbouwgarantie noa stucadoor afbouw garantie