Restauratie

Wilt u de authentieke uitstraling van uw woning herstellen, of ontbrekende en beschadigde delen laten reproduceren? Stuc Company kan u van dienst zijn met de restauratie van een oud plafond. We richten ons op ornamenten en sierlijsten, of op andere specifieke onderdelen van het plafond die u wilt laten herstellen. Is er een deel beschadigd geraakt of verloren gegaan? Wij zorgen ervoor dat we uw plafond weer in volle glorie kunnen herstellen, zodat de authentieke uitstraling terugkomt.

Restauratie door de specialist

Stuc Company is lid van het Neerlandsch Stucgilde en is daarmee gecertificeerd voor de restauratie van monumenten. U kunt rekenen op een schone en opgeruimde werkplek bij oplevering, maar vooral het pure vakmanschap tijdens het restaureren van een sierlijst, ornament of het plafond als geheel.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van restauratie? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.

vrijblijvend contact

Vakmanschap

Stuc-Company is een traditioneel stukadoorsbedrijf, waar u kunt rekenen op het ware vakmanschap. We beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en zijn o.a. gespecialiseerd in renovatie, restauratie en nieuwbouwprojecten in de regio Haarlem en omstreken. Al onze stukadoors zijn in het bezit van vakdiploma’s. Kortom voordelig stukadoorswerk van hoge kwaliteit, waar u jarenlang plezier van heeft.

NOA afbouwgarantie noa stucadoor afbouw garantie