Savantis Erkend Leerbedrijf

savantis leerbedrijf

Stuc Company maakt sinds februari 2010 onderdeel uit van het Register van Erkende Leerbedrijven. Dit register wordt erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en heeft tot doel leerlingen een geschikte plaats te bieden werkervaring op te doen. Het register vloeit voort uit de wet op Educatie en Beroepsonderwijs. Stuc Company draagt graag bij aan de ontwikkeling van leerlingen in de praktijk.

Beroepsbegeleidende leerweg

Al onze leerlingen volgens een Beroepsbegeleidende leerweg, wat betekent dat de leerling 3 weken per maand begeleiding krijgt van een leermeester binnen het bedrijf, om vervolgens 1 week per maand naar school te gaan. Daar is ruimte voor theorie- en praktijktoetsen, terwijl wij ons met de leerlingen richten op werkzaamheden in de praktijk.

vrijblijvend contact

Vakmanschap

Stuc-Company is een traditioneel stukadoorsbedrijf, waar u kunt rekenen op het ware vakmanschap. We beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en zijn o.a. gespecialiseerd in renovatie, restauratie en nieuwbouwprojecten in de regio Haarlem en omstreken. Al onze stukadoors zijn in het bezit van vakdiploma’s. Kortom voordelig stukadoorswerk van hoge kwaliteit, waar u jarenlang plezier van heeft.

NOA afbouwgarantie noa stucadoor afbouw garantie