Sierpleister

Wilt u uw wand verfraaien met een specifieke kleur of een bepaalde textuur? Maak gebruik van een sierpleister. We kunnen u van dienst zijn met bijvoorbeeld Spachtelputz, variërend in korreldikte van 0,5 - 2mm. Laat u adviseren over de juiste korreldikte en uitstraling hiervan. Een sierpleister brengen we sterk en schrobvast voor u aan, waardoor u deze gemakkelijk kunt reinigen. Uiteraard kunnen we de sierpleister in iedere gewenste kleur voor u aanbrengen.

Kwalitatieve sierpleister tegen een eerlijke prijs

U kunt rekenen op een sierpleister van hoogwaardige kwaliteit, zoals u dat van ons gewend bent. We hanteren aan de andere kant een eerlijke prijs en zorgen daarmee voor 100% tevredenheid bij onze klanten.

Wilt u meer informatie over het aanbrengen van een sierpleister of de materialen waarmee we werken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

vrijblijvend contact

Vakmanschap

Stuc-Company is een traditioneel stukadoorsbedrijf, waar u kunt rekenen op het ware vakmanschap. We beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en zijn o.a. gespecialiseerd in renovatie, restauratie en nieuwbouwprojecten in de regio Haarlem en omstreken. Al onze stukadoors zijn in het bezit van vakdiploma’s. Kortom voordelig stukadoorswerk van hoge kwaliteit, waar u jarenlang plezier van heeft.

NOA afbouwgarantie noa stucadoor afbouw garantie