Erkend lid van het Neerlandsch Stucgilde

stucgilde

Stuc Company is sinds februari 2013 trots lid van een selecte groep stukadoorsbedrijven, verenigd in het Neerlandsch Stucgilde. We zijn hierdoor gecertificeerd voor het restaureren van monumentale gebouwen. Stuc Company is de enige stukadoor in Haarlem in het bezit van alle kwalificaties, waardoor we u de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen bieden. We hanteren de hoogste kwaliteitsnormen voor uw stukadoorswerkzaamheden, waardoor u kunt rekenen op niets minder dan het beste.

Hoge kwaliteitsnorm

Stuc Company is gepast trots op haar lidmaatschap van het Neerlandsch Stucgilde. We hanteren de hoogste kwaliteitsnorm, wat betekent dat we beschikken over een uitstekende materialenkennis en deze optimaal toepassen. We kunnen u hierdoor van dienst zijn met stukadoorswerk op diverse ondergronden. U kunt rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, zelfs binnen de meest uitdagende omstandigheden. U profiteert bij Stuc Company van een kwalitatief zeer hoog afwerkingsniveau van uw stucwerk.

vrijblijvend contact

Vakmanschap

Stuc-Company is een traditioneel stukadoorsbedrijf, waar u kunt rekenen op het ware vakmanschap. We beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en zijn o.a. gespecialiseerd in renovatie, restauratie en nieuwbouwprojecten in de regio Haarlem en omstreken. Al onze stukadoors zijn in het bezit van vakdiploma’s. Kortom voordelig stukadoorswerk van hoge kwaliteit, waar u jarenlang plezier van heeft.

NOA afbouwgarantie noa stucadoor afbouw garantie