Werkwijze Stuc Company

Bent u benieuwd naar onze werkwijze, of wat u van ons kunt verwachten? We schetsen u graag de algemene werkwijze, die we op basis van uw specifieke project op maat aan zullen passen.

We helpen u verder

  • Contact met de klant
  • Vrijblijvende prijsopgave
  • Duidelijke afspraken over de aanvang en oplevering van de werkzaamheden
  • Afdekken van de werkplek en voorbehandelen van de ondergronden
  • Stukadoren/ restaureren of afwerken
  • Schoon en opgeruimd opleveren van de werkplek
  • Laatste controle samen met de klant

We hanteren deze verschillende stappen om u zo transparant mogelijk van dienst te kunnen zijn en samen met u toe te kunnen werken naar het resultaat dat u wenst. Wilt u meer weten over de exacte werkwijze die we voor uw project zullen hanteren? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

We bieden u NOA-Afbouwgarantie, op basis van ons lidmaatschap van deze ondernemersvereniging. Dit betekent dat u met eventuele vragen of klachten direct bij ons terecht kunt. Daarnaast staan wij voor een topproduct tegen een eerlijke prijs. We werken met de best mogelijke materialen en zijn trots lid van het Neerlandsch Stucgilde. Wij gaan voor 100% tevredenheid van u als klant, door pure kwaliteit en een uitstekende garantie.

vrijblijvend contact

Vakmanschap

Stuc-Company is een traditioneel stukadoorsbedrijf, waar u kunt rekenen op het ware vakmanschap. We beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en zijn o.a. gespecialiseerd in renovatie, restauratie en nieuwbouwprojecten in de regio Haarlem en omstreken. Al onze stukadoors zijn in het bezit van vakdiploma’s. Kortom voordelig stukadoorswerk van hoge kwaliteit, waar u jarenlang plezier van heeft.

NOA afbouwgarantie noa stucadoor afbouw garantie